Електрическо подово отопление

Системите за подово отопление DEVI се състоят от нагревателни кабели DEVIflex™ или рогозки DEVImat™, терморегулатори DEVIreg™ и монтажни принадлежности. Те могат да бъдат инсталирани във всякакъв тип подови настилки. Напълно невидими те предоставят нови възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн. Комфорта от акумулираната топлина в настилката е несравним с никоя алтернативна отоплителна техника. Топлият въздух плавно се движи нагоре от цялата площ на настилката. Така се избягва стандартната циркулация на топлина от радиатора към тавана, където изстива и се връща към пода, като студено течение около краката.

img2.jpg

Системите DEVI са изключително гъвкави. Те могат да се използват, както за основно, така и за комфортно отопление. Също така, дават възможност да се избегнат площите покрити с шкафове, вани, тоалетни и др., без това да се отрази на топлинния комфорт в цялото помещение. Може да се изгради, т. нар. ”топлинна завеса”, при не добре изолираните места, като врати, витрини, прозорци или там където е необходимо. Всичко зависи от инсталираната мощност на кв.м. (W/m2) и типа на подовата настилка. При системите за подово отопление, нагревателните кабели DEVIflex™ са разположени в замазка до 5 см под ниво готова настилка. Инсталираната мощност на кв. м. може да варира от 150W/m2 до 200W/m2 в зависимост от климатичните условия, топлоизолацията на сградата и типа отопление (комфортно или основно).

За подово отопление препоръчваме използването на нагревателен кабел DEVIflex™ с мощност 18W на линеен метър. Крепежната лента DEVIfast™ осигурява бърз и лесен монтаж. Тя позволява стъпка за захващане на нагревателният кабела да е през разстояние от 2.5см . Така нагревателните линии могат да бъдат разположени през 5см , 7.5см , 10см и т.н. , коeто е важно условие за равномерно разпределение на топлината в настилката и инсталирането на желаната мощност на квадратен метър.

За случаите, когато тънкостта на подовото покритие е решаващо DEVI e разработила незаменим продукт DEVImat™. Самозалепващата се нагревателна рогозка e тънка само 3 до 5мм. Системата може да се инсталира директно върху вече съществуващи плочки или бетонни подове, без да се налага разбиването им, което спестява разходите и неудобството от този тип ремонти. DEVI е разработила широка гама електронни терморегулатори DEVIreg™. С избора на подходящ термостат се постига прецизно регулиране температурата на въздуха или на пода, висок комфорт и ниски разходи.

Карта

Адрес

Братя Златкови ООД

Oторизиран дистрибутор на DEVI

 • ул. Жеко Войвода №5,
  вх.Г,партер,офис 11
 • София
 • България
 • 1000

 • Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • Телефон: 02 489 47 56
 • Факс: 02 974 33 45
 • Мобилен телефон: 0897 957 257 | 089 66 99 120
 • Web: https://www.zlatkovi.com