За нас

Братя Златкови ООД е основана през 1997г. в гр. София от Калин и Делян Златкови. От създаването си, приоритетна дейност за фирмата са продажбата и инсталирането на електрически нагревателни кабели в тясно сътрудничество с „Деви България” ЕООД. Благодарение на натрупания опит и доброто качество на работа, фирмата ни се наложи на пазара и завоюва правото си на официален дистрибутор на продуктите DЕVI. Нашият екип с готовност ще ви сътрудничи в следните насоки:

  • Консултиране за техническите характеристики и приложения на системите и продуктите DEVI.
  • Оглед на място и анализ на индивидуалните особености на обекта за постигане оптимална ефективност на системите DEVI.
  • Изготвяне на работен проект за монтаж на нагревателни кабели DEVIflex™.
  • Цялостно инсталиране на системи DEVI.

devi surroundings1.jpg DEVI е част от Danfoss Group – най-голямата индустриална групировка в Дания. Основана е в Копенхаген през 1942 г. Днес DEVI е най-големият производител на кабелни отоплителни системи в Европа. Продуктите DEVI се произвеждат в два сертифицирани по ISO 9001 и ISO 14001 завода в гр. Вайле, Дания DEVI е единствената компания в сектора, която разработва, произвежда и доставя завършени системи, състоящи се от термостати и нагревателни кабели. Така е постигнат пълен синхрон между компонентите в нашите отоплителни системи, следователно високи работни показатели.

devi surroundings1.jpgAIRELEC е френска компания, специализирана в областта на електрическото отопление. Основана е през 1956 г. в Париж. През годните AIRELEC бързо се развива, като се насочва към разработка на отоплителни уреди с прецизен контрол на температурата. През 1997 г. AIRELEC се присъединява към групата Muller - водещ европейски производител на отоплителни системи. AIRELEC е добре наложена марка на пазара, позната не само на професионалистите, но и на потребителите като един от безcпорните лидeри в производството на електричeски отоплителни уреди.